تبلیغات
مجله خبری تحلیلی پارس - چگونه پروفایل خود را در فیس بوک حذف کنیم ؟

شما عزیزان برای دیدن وبلاگ جدید من می توانید به این آدرس مراجعه نمائید : www.haghighatjoo.ir

چگونه پروفایل خود را در فیس بوک حذف کنیم ؟

نوشته شده توسط سردبیر سه شنبه 1390/02/13 نظرات بازدید

سوالی که چندین بار پرسیده شده است در مورد پاک کردن و حذف کامل اکانت فیس بوک است. ممکن است بعد از مدت‌ها کار با سرویس دوست داشتنی فیس بوک بخواهید با آن خداحافظی کنید آن هم با حذف کامل اطلاعاتتان!



توصیه‌ای که به دوستان عزیز داریم این است که در شروع استفاده از سرویس‌های آنلاین مخصوصا سایت‌های اجتماعی دقت کنید، سعی کنید تمام جوانب زندگی در دنیای آنلاین را درنظر داشته باشید تا درنهایت مجبور به خودکشی مجازی نشوید! اطلاعات و پروفایل آنلاین شما به مانند زندگی دوم شماست، داده‌هایی در آن جای گرفته که مانند دفترچه خاطراتی است که به راحتی می‌توانید آن را برگ زده و از آن لذت ببرید، ارزش این پروفایل بسیار بیشتر از چیزیست که بتوان به راحتی از کنارش گذشت؛ پس دوستان عزیزی که کار با فیس بوک را با ما شروع کرده‌اند سعی کنید با استفاده صحیح از این ابزار و راهنمایی‌های ما هیچگاه به این پست برنگردید! این پست فقط در جواب سوالاتی است که تاکنون چندین بار پرسیده شده است.

غیرفعال کردن اکانت در فیس بوک
در فیس بوک بجز حذف کامل اکانت امکان غیرفعال کردن آن نیز وجود دارد. به این صورت که پروفایلتان را از دسترس خارج می‌کنید گویی پروفایلتان بصورت کامل پاک شده است اما تمامی اطلاعات آن برای شما حفظ شده و می‌توانید در زمان‌های آینده دوباره آن را فعال کنید. برای اینکار وارد پروفایلتان در فیس بوک شوید. در گوشه سمت راست و بالا برروی Account کلیک کنید و در منوی باز شده Account Settings را انتخاب کنید:

fb dlt 1 حذف پروفایل در فیس بوک

در پایین صفحه جدید به عبارت Deactivate Account برخواهید خورد. بر روی deactivate کلیک کنید:

fb dlt 2 حذف پروفایل در فیس بوک

در صفحه جدید تصاویری از دوستانتان نشان داده خواهد شد تا شما را تحت تاثیر قرار داده و از ترک فیس بوک منصرف کند! حداقل نامردی نکنید و برایشان پیغام خداحافظی بنویسید! icon biggrin حذف پروفایل در فیس بوک
در زیر تصاویر سوالی از شما پرسیده شده مبنی بر اینکه چرا عزم بر ترک فیس بوک گرفته‌اید؟ جوابی را انتخاب کنید. در بخش انتهایی صفحه در قسمت Email opt out برای اینکه دیگر ایمیلی از فیس بوک دریافت نکنید می‌توانید تیک آن را وارد کنید. در انتها نیز برروی Confirm کلیک کنید و رمزعبورتان را برای تایید وارد کنید.

fb dlt 3 حذف پروفایل در فیس بوک

به این ترتیب اکانت شما غیرفعال می‌گردد. پس از اینکه دوباره تصمیم گرفتید به فیس بوک برگردید می‌توانید دوباره این پروفایل را با تمامی داده‌ها و لیست دوستانتان فعال کنید. تنها کافی است دوباره وارد پروفایلتان شوید.

 

حذف کامل پروفایل در فیس بوک
عادت داریم چیزی را که بخواهیم به راحتی و در عرض سه سوت (!) پاک کنیم اما برخی از چیزها برای حذف نیاز به زمان دارند مانند حذف آی دی در یاهو و یا حذف اکانت فیس بوک! دلیل آن هم این است که شاید بعد از چند روز از تصمیمتان منصرف شوید. اگر تمام صحبت‌های ما در بالا بی تاثیر بود و شما پای تصمیمتان هستید می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید:

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

یادتان باشد با استفاده از این لینک دیگر راه برگشتی وجود نخواهد داشت!





  • انعکاس آخرین اخبار و ارائه جدیدترین مقالات با محوریت ارتباطات و فناوری اطلاعات.